Kæmpe vandingsmaskiner fra Omaha hentes til Danmark

WekoAgro Machinery med fokus på bl.a. jyske kartoffeldyrkere supplerer nu sine vandningsmaskiner med pivotvandere fra USA.

Det er maskiner med kapacitet og præsicionsteknologi, som WekoAgro Machinery fremover også vil tilbyde i sin palette til eks. kartoffeldyrkere og andre landmænd med behov for vanding.

WekoAgro skal nemlig være dansk forhandler af Zimmatic pivotvanding fra amerikanske Lindsey Corporation fra Omaha.

Ifølge den danske maskinhandler er amerikanerne den største leverandør af pivotsystemer på verdensplan. Lindsay’s historie går mere end 50 år tilbage, da amerikaneren Paul Zimmer fremstillede den første vaningsmaskine i Linday i Nebraska.

Siden er det blevet til et sekscifret antal maskiner. I 2001 etablerede man sig i Europa, da man købte producenten Perrot. Siden har Lindsay Corporation etableret sig både i Brasilien og New Zealand.

Den nye danske forhandler WekoAgro Machinery har afdelnger i både Hoven, Bording og Hammel og fører i forvejen vandingsteknologi fra mærker som Fasterholt, Scanregn og Rosenqvists.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.