Kongskilde i blåt på Agromek

På Kongskilde-standen udstilles blandt andet en Överum-plov med den nye XLD underplov.

Kongskilde-standen på Agromek er holdt i røde farver, men de udstillede maskiner er blå. En af dem er en Överum-plov med den nye XLD underplov, der kan pløje bredere og dybere, og passer til brede dæk.

"Den nye Överum XLD-underplov er ved at blive den foretrukne i vores sortiment. Landmændene værdsætter den højere og spiralformede muldplade som gør, at efterafgrøder og andet organisk materiale bliver effektivt dækket med jord", siger områdesalgschef Philip Højer, Kongskilde.

"Senest introducerede vi en risteversion af XLD-underploven, nemlig XSD. Vi troede, at det danske marked var meget begrænset for den type, men den har også overrasket positivt", tilføjer han.

Der markedsføres ikke plove under Kongskilde brandet i Danmark, da de er blevet til New Holland. Men Överum er still going strong på det danske marked.

Emneord agromek

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.