Massey Ferguson-kabalen gået op for hele Nordjylland

Brdr. Thorsen bliver forhandler i hele Hjallerups gamle område.

Det bliver fremover samme aktør, der overtager hele Massey Fergusons distrikt i Nordjylland og ned til Randers.

Før påske faldt det på plads, at Brdr. Thorsen, der hidtil har drevet en virksomhed med Massey Ferguson serviceværksted og forhandling på Djursland og ikke mindst en større maskinstation, skulle være Massey Ferguson forhandler op til Limfjorden.

Fredag står det klart, at virksomheden efter intense forhandlinger også overtager Hjallerup Maskinforretningens ”gamle” distrikt i Vendsyssel.

Til at klare opgaven har Brdr. Thorsen købt 17 servicebiler og ansat 24 tidligere ansatte hos Hjallerup Maskinforretning. Allerede mandag er de klar til at rykke ud for deres nye arbejdsgiver.

Overfor LandbrugsAvisen kalder Christian Devantier, direktør hos Agco med ansvar for forhandlernetværk i Norden og Baltikum, det for den allerbedste løsning for de mange kunder i området, som har ventet på en løsning.

”Jeg er sikker på, at vi har fundet den allerbedste løsning til kunderne i området. Vi har en god konsolideret partner i Brdr. Thorsen og kunderne møder deres sædvanlige personale. Det skaber den fornødne ro og tro hos kunderne, at vi er en stabil partner. Første trin er at få ro på og at alle bliver servicerede. Det har vi sikret nu”, siger han.

Hvordan tror I situationen kommer til at påvirke jeres markedsandel i området?

"Vi er overbeviste om, at vi kommer til at holde en god markedsandel med den her løsning. Og også at vi kommer til at vækste på sigt. Lige nu er vi glade for, at vi sikrer, at vi kan servicere de eksisterende kunder og har fået den fornødne ekspertise til at gøre det”, siger han.

I første omgang starter Brdr. Thorsens nordjyske ekspansion via hans eksisterende afdelinger på Djursland. I øjeblikket forhandles der om en lokalitet i Himmerland, som der fredag ikke var indgået aftale om.

På sigt er den nye forhandler i Nordjylland også på udkig efter en ny afdeling i Vendsyssel. LandbrugsAvisen erfarer, at Hjallerup Maskinforretnings afdelinger i Hjørring og Hjallerup med deres store fokus på butikssalg ikke indgår i planerne.

Brdr. Thorsen vil i øvrigt fortsætte Hjallerups gamle samarbejde med områdeforhandlerne og serviceværkstederne Bejstrup og Grønning Smede & Maskinforretning.

 

Emneord Top2

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.