MF-importør: Ny Randers-forhandler er supergodt for os
Lettet importør for Massey Ferguson efter langvarig usikkerhed for MF-forhandlingen i Randers-området nu er slut.

Det blev MF-forhandleren Hjallerup Maskinforretning, der nu går ind og tager over som MF-forhandler i Randers efter konkursramte Jysk Maskincenter.

Løsningen har ladet vente på sig efter, at aktiviteterne hos den gamle MF og Fendt-forhandler i byen endte hos Deutz-importøren HCP.

Med dagens udmelding om, at Hjallerup nu går ind i byen i andre lokaler er der lettelse og glæde MF-importøren Agco Danmark.

”Det er supergodt for os. Nu skal vi bare have lokation på plads. Det forventer vi, er lige rundt om hjørnet”, siger Agco Danmarks adm. direktør Bo Gade.

Efter konkurs: Nordjysk maskinforretning udvider med nyt center i RandersMaskiner Mandag 4. december 2017 · 13:16

Han kalder det naturligt, at Hjallerup Maskinforretning med sin størrelse nu bider til bolle og tager en større del af Jylland.

”Det er tilbage til Route 66 (Agco-strategi om størrelsen i forhandler-ledet, red.) med større forhandlere med større områder. Vi skal have størrelsen og kompetencen op. Det er måden at gøre det på. Det er klart, at du er udfordret, når en stor forhandler som Jysk Maskincenter går konkurs. På mandskabssiden skal du have folk og kompetencer ind”, siger han.

Det har endnu ikke været muligt at få yderligere kommentar til handlen fra adm. direktør hos Hjallerup Maskinforretning, Morten Bordvik.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.