Semler henter kendt direktør fra branchen
Ny driftsdirektør kommer fra topstilling hos JCB-importør.

Semler Agro henter nu den adm. direktør i Nicolaisen & Larsen ind som ny driftsdirektør til John Deere-forhandleren.

Ifølge Selmer bliver hans primære opgave at få processer omkring eftermarkedet, digital udrulning og organisationen til at arbejde bedre sammen på tværs hos maskinhandleren, der indenfor salg af landbrugsmaskiner til danske landmænd regnes som af branchens største spillere efter opkøbet af Herborg Maskinforretning.

”Morten Krusborg er et værdifuldt og styrkende led til ledergruppen. Hans primære opgaver er at bringe organisationen og kunderne tættere sammen og ikke mindst få den strategi, som er lagt for Semler Agro, til at leve i praksis og sammen med medarbejdere og kunder. Det er en stor opgave, men vi mener, at Morten Krusborg er den helt rigtige til at løfte den,” siger Morten Buus, adm. direktør i Semler Agro i en pressemeddelelse.

Morten Krusborg kommer senest fra Nicolaisen & Larsen, hvor han har været øverste chef for cirka 60 ansatte.

JCB-importøren, der har kunder i både landbruget og entreprenørverdenen, kom senest ud med et mindre overskud for 2018/19-regnskabet, mens forretningen gav et større underskud på ni mio. kr. for tre år siden.

Ifølge Semler-direktør Morten Buus kommer Krusborg til at lede en digital omstilling af Semler Agro i de kommende år, hvor det skal være lettere for kunder og montører at få adgang til reservedel og serviceløsninger.

”Jeg er stolt over at blive en del af Semler Agro og bidrage med mine kompetencer indenfor ledelse, drift og digitalisering. Landbrug og maskiner står qua min opvækst på landet mit hjerte nært, og jeg ser frem til, sammen med kunderne og medarbejderne at sammenkæde branchens og vores styrker med markedets naturlige udvikling, og dermed at gøre salgs- og serviceoplevelsen mere intuitiv for alle,” siger Morten Krusborg, der tiltræder som driftsdirektør den 1. november i år.

Ledelsen af Semler Agro udgøres fremover af adm. direktør Morten Buus, salgsdirektør Lars Frederik Henningsen, økonomichef Frank Strunge, Herborgs direktør Keld Andersen og den nye driftsdirektør Morten Krusborg.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.