Tusindvis af landmænd til ny messe

2340 har forhåndstilmeldt sig til Farmertech, som netop er åbnet.

»Vidensdeling, netværk og rådgivning er dansk landbrugs vej ind i fremtiden og ud af den aktuelle indtjeningsudfordring. Med messen her har vi fået et unikt udgangspunkt.«

Sådan lød det fra Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer, da han tirsdag morgen åbnede Farmertech sammen med Sten Andersen, formand for den nye messe.

2340 har forhåndstilmeldt sig til messen, som løber over to dage. I morgen onsdag kører messen sideløbende med Plantekongressen.

»En dag forærer John Deere måske sine traktorer væk«Økonomi 26. juli · 10:14

»Sammenkoblingen med Plantekongressen er valgt for at slå fast, at kun i fællesskab - rådgivning og praktikere - kan landbruget træde ind i fremtiden. Vi er dybt afhængige af hinandens viden og lysten til at dele den på tværs af landmænd, leverandører til landbruget, rådgivningsleddet og afsætningsleddet,« sagde Martin Merrild.

Formand for messen, Sten Andersen, glædede sig over opbakningen fra udstillerne og strakte samtidig en hånd frem mod de udstillere, som har valgt at deltage i Nutrifair, som afholdes onsdag-torsdag.

Mere om temaet

Tip os

Kommentarer

Forsiden lige nu

Quiz

Landbrugs Quiz

Hvem sagde: "Lad os ikke betragte grøn politik som en omkostning, men som en gevinst. Det er på det grundlag, vi nu skal skabe ny vækst i Danmark"?

  • Helle Thorning- Schmidt, oktober 2011

  • Ida Auken, januar 2012

  • Svend Auken, oktober  2006

  • Anders Fogh Rasmussen, november 2008 

Det var rigtigt

Det var forkert