Dansk agroproducent satser på eksport
Danbox vil udbrede kendskabet til firmaets klimapavilloner og -containere og vil via EuroTier-messen i Tyskland i efteråret forsøge at slå igennem på det tyske marked.

Klimapavillonerne fra Danbox er i høj kurs blandt danske svineproducenter. Gennem tiden er flere end 1.000 klimapavillioner og -containere sendt ud fra fabrikken i Langå.

Eksporten har været begrænset hidtil, men direktør og ejer af Danbox, Tyge Hvass, oplyser, at firmaet i år som noget nyt vil forsøge at gå mere i offensiven på det tyske marked og etablere et eksportmarked.

Det skal ske gennem den tyske stormesse EuroTier.

»Vi har tilmeldt os EuroTier i efteråret for at markedsføre os i forhold til det tyske marked. Eksport er vi efterhånden ved at være rustet til,« siger Tyge Hvass, der i disse dage deltager på FarmerTech.

Hidtil har firmaet ikke satset på eksport, men alligevel haft et mindre salg af klimapavilloner til Norge og den nordlige del af Tyskland.

»Vi har ikke så mange kunder sydfra, men det vil vi gerne have ændret på i år,« siger Tyge Hvass.

Det hjemlige marked er han sådan set tilfreds med. Den overvejende del af salget af klimapavilloner og -containerne til smågrise sker via leasing over fem år.

Men der er også rift om de containere, der er brugte.

»Der er også salg i brugte containere og pavilloner, fordi nogle afhænder deres gårde, andre oplever ændret behov,« siger Tyge Hvass og fortsætter:

»Selv om de måske er to-fem år gamle, så er det normalt med en pris omkring to tredjedele af nyprisen.«

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle