Nok om CO2-afgift - gør som Jimmy og sats på flere ben for grisebedriften

Ugen På Spidsen: Uanset CO2-afgiftens størrelse og mulige kompensationer er afgiften måske det helt rigtige tidspunkt til at gøre op med sig selv, om ens virksomhed er robust, som den er bygget op i dag, mener ugens klummeskribent på Gris.

CO2-afgiften har fyldt uendeligt meget i det danske mediebillede i den seneste tid. Den kommer, men hvor ondt den kommer til at gøre, ved vi ikke endnu.

Uanset CO2-afgiftens størrelse og mulige kompensationer er afgiften måske det helt rigtige tidspunkt til at gøre op med sig selv, om ens virksomhed er robust, som den er bygget op i dag. 

Jeg er sikker på, at mange griseproducenter kan klare sig igennem en afgift, hvis de vel at mærke bliver kompenseret, men der er nok også...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle