Forbruget af grisekød er under pres

Ugen På Spidsen: Forbruget af grisekød ventes på verdensplan at stige, men i Europa falder forbruget. Storbritannien er et godt billede på det bekymrende fald for grisekødsforbruget, skriver ugens klummeskribent på Gris.

På den ene side er det opløftende, men på den anden side dybt bekymrende.

Det er forbruget af grisekød, jeg her bringer på banen. 

LandbrugsAvisen bragte forleden en historie om, at det globale forbrug af grisekød ventes at stige de kommende år, men zoomer man ind på det europæiske forbrug er sagen en ganske anden. Her ventes nemlig et fald på 3,9 procent frem til 2031. 

Med en dansk eksport, der i de senere år har flyttet store mængder af eksporteret grisekød fra...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle