Ender kylling som vinder i klimaets tegn - eller slår gris tilbage?

Ugen På Spidsen: Kyllingeforbruget buldrer frem, men kan grisekødet slå tilbage, spørger ugens klummeskribent på Gris.

I sidste uges klumme beskrev jeg, hvordan det globale forbrug af kød vil stige i de kommende år, men hvor det europæiske forbrug går i den anden retning.

Jeg fortalte også, hvordan forbruget af grisekød er gået tilbage i Storbritannien til fordel for kyllingeforbruget.

Spørgsmålet er så, om der er en chance for, at grisesektoren kan vende den udvikling, der har stået på i rigtig mange år.

Umiddelbart vil jeg sige nej, men det er også for nemt, for man skal vel se på, hvad...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle