19-årig bygger utraditionel farehytte

Selv om dåbsattesten kun siger 19 år, så har Nickolaj Skytte Nielsen fuld gang i et liv som iværksætter.

På NutriFair præsenterede han sammen med sin bedstefar et spritnyt bud på fremtidens farehytte til faremarker.
»Vi deltog også på Agromek og fik dér en række forslag fra de besøgende til en ny farehytte, som vi siden har arbejdet på,« fortæller den unge iværksætter.

Hytten er først blevet færdigudviklet lige op til NutriFair-messen, hvor Nickolaj Skytte Nielsen står bag firmaet Frilandsgrise.dk, som har blot fire måneder på bagen.

»Hytten var færdig for to dage siden, og selv om den er meget mere fleksibel og arbejdsvenlig for producenter, når de skal arbejde inde i hytterne og fx aflaste deres knæ, så koster den kun 2.000-3.000 kroner mere end traditionelle farehytter,« siger han, der har frilandsproduktionen tæt ind på kroppen, fordi hans far har en besætning med 500 søer.

Det særlige ved farehytten fra Frilandsgrise.dk er et mobilt tag, som kan skubbes både ud over fronten og bagsiden af farehytten. Skubbes taget bagud er god mulighed for at få overblik inde i hytten og arbejde uhindret med fx kastration, uden at man skal tænke over at slå hovedet op i loftet.

Bagerst i hytten er der endvidere lavet en anordning, der giver mulighed for at kigge ind i hytten og samtidig sikrer god ventilation og som samtidig kan lukkes helt til på kolde dage.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle