Soholder vil knække kurven: Nyansat driftsleder skal øge overlevelsen

Torben Farum har ansat ny driftsleder i skikkelse af Laura Vikene. Efter en tidligere mislykket ansættelse på driftslederposten bliver det Laura Vikenes rolle at skabe stabilitet, sørge for at optimere arbejdsgange og ikke mindst få bragt overlevelsen op fra det nuværende niveau.

I Torben Farums soanlæg har dødeligheden tidligere været på langt lavere niveauer, men den det seneste godt halve år sneget sig højt op. Det skal blandt andet en ny ansættelse, nye rutiner og indkøb af fermenteringsløsning til søerne ændre på.

Selv om Torben Farum i foråret gik fra at være formand for LandboNords svineudvalg til formand for LandboNord, og han nu lægger endnu flere arbejdstimer væk fra bedriften ved Sæby, har det faglige fokus på hans sobedrift ikke ændret sig for den...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle