Overgaard Gods: Vi får rolige søer med roligt personale og en sukkerknald

Seges har i de sidste år kørt afprøvninger på Overgaard Gods. I begyndelsen var Lene Wahl Meincke, der står for farestalden, nervøs for, om det ville forstyrre søerne for meget. Hun kan nu konstatere, at ulemperne og begrænsningerne ikke er så slemme som frygtet. Forsøgene giver hende tværtimod inspiration til at løfte effektiviteten i farestalden.

Lene Wahl Meincke var skeptisk over, om mange fremmede personer i farestalden ville forstyrre faringerne, men det er gået bedre, end hun frygtede.

Lene Wahl Meincke lægger vægt på, at søerne er rolige, omgængelige og tillidsfulde. Er de det, er de lettere at passe, de er lettere at flytte, og de reagerer mindre på, at deres pattegrise bliver behandlet.

...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle