Svinenoteringen holder stabil feriekurs

Danish Crowns notering for slagtesvin er uændret 11,00 kr. pr. kg.

Handlen med grisekød i Europa er fortsat præget af feriestemning og relativt lav aktivitet, lyder det i en aktuel kommentar til svinekødsmarkedet fra Danish Crown. 
 
"Der er ferie over det meste af Europa, og nu er også fabrikkerne i Italien, Frankrig og Spanien på vej på ferie.

Samtidig er antallet af slagtninger i den sydlige del af Europa faldende som følge af varmen og det skaber en rimelig balance mellem udbud og efterspørgsel," siger Søren Tinggaard, underdirektør i Danish Crowns eksportafdeling.
 
Lige nu er der en god afsætning af kamme, brystflæsk, nakker og skinker, mens produktionskød som bovene og trimnings flytter sig lidt langsommere.
 
Afsætningen til Japan er stabil, og der er godt salg til Kina, sidstnævnte dog til let faldende priser, lyder det fra Danish Crown.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle