Tidligere ansat køber Pers gård

Flere af Per Pedersens tidligere ansatte på hans nu solgte griseejendom er blevet selvstændige. Det er noget af det, han glæder sig mest over i sin karriere som griseproducent. Køber af hans ejendom er en af hans tidligere ansatte.

I foråret kunne Per Pedersen sætte punktum for næsten 40 år som ejer af grise- og planteavlsejendommen Bakgaarden ved Nørager.

Gennem et år var ejendommen med 500 søer, 30 kilos grise og 5.500 slagtegrise og 237 hektar diskret til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Evald Borup I/S, inden et salg med en tidligere ansat blev en realitet.

- Jeg var markmand og altmuligmand hos Per i halvandet år fra 2002, fortæller Dennis Madsen, der fik nøglerne til den nordjyske griseejendom 1. juli...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle