'Skyd høsten' er i fuld gang - send billeder ind af de første grøntsager

LandbrugsAvisens årlige konkurrence 'Skyd Høsten' er allerede i gang og vi venter med spænding på de første indsendelser i grøntsagskategorien, som er med i år.

Var det noget med en høstfest til en værdi af 25.000 kroner? Eller hvad med en iPad, en stor Skyd Høsten-lagkage eller et halvt års abonnement på et af vores mange magasiner?

Så er det nu, at du skal sende flotte høstbilleder ind til vores årlige konkurrence 'Skyd Høsten'. Normalt ville vi først sætte vores traditionelle, velkendte høstkonkurrence i gang sidst i juni. I år har vi fremrykket, hvornår Skyd Høsten starter, så du allerede nu kan indsende dine fotos eller videoer.

Hvert år præmierer vi de bedste skud med en lang række præmier, og som noget nyt har vi i år også valgt at introducere fire nye afgrøder i den store konkurrence herunder spisekartofler, jordbær, spinat til frø og hestebønner.

Og som man efterhånden kan se på de danske kartoffel- og jordbærmarker er der både store og flotte kartofler og bær, som uden tvivl kan kvalificere sig til en af de mange præmier.

Kravet til både spisekartofler og jordbær er dog, at det skal være kommerciel avl, samt at det skal være friland uden overdækning.

Vores fotograf har tidligere givet en række gode tips til at skyde de helt rigtige billeder, der kan komme i betragtning til en af de mange præmier.
 

Mere om dette tema

Her kan du se indsendte billeder og læse artikler i forbindelse med LandbrugsAvisen og Gjensidiges årlige konkurrence "Skyd høsten". 

Læs mere om konkurrencen eller deltag med dine egne billeder her

Emneord Skyd høsten

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.