70 udenlandske udstillere på årets Agromek

Ambassadører, udstillere og landmænd fra en lang række lande deltager på årets Agromek.

Et af målene for Dansk Agroindustri, som er med til at arrangere Agromek, er at få udenlandske gæster trukket til arrangementet.

Derfor sender Agromek selv tråde ude efter alt fra journalister, rejsearrangører til ambassader og potentielle udstillere.

Kort før messestart 29. november oplyser Agromek, at der nu har meldt sig besøgende fra 42 lande, ligesom der er 70 udenlandske blandt de ca. 540 udstillere fra 21 forskellige lande på årets messe.

- Deltagelse fra såvel internationale udstillere som besøgende er vigtig for Agromek og for hele den danske agroindustri, der har mange samarbejder på tværs af landegrænser. Vi arbejder målrettet for at sikre et internationalt fokus på messen, og det er derfor glædeligt at opleve, at Agromek fortsat har en stærk position - også i udlandet, lyder det fra Agromeks formand Sten Andersen.

Blandt udstillerne finder man bl.a. ukrainske og irske udstillere – og så kommer der også en delegation fra den hollandske ambassade, som bl.a. markerer 500 jubilæet for hollandske landmænds ankomst til Danmark.

Fra Enterprise Ireland glæder Darragh O'Carroll, market advisor sig til at være på messen sammen med seks irske virksomheder.

 

- Nogle af virksomhederne har været på det nordiske marked i årevis og udstiller for at genskabe relationen til partnere og kunder efter pandemien. Andre er helt nye i Norden og ønsker at få feedback på deres produkter og møde nye partnere. I landbrugssektoren er det særligt vigtigt at se produkterne personligt og møde menneskerne, der står bag, ansigt til ansigt. Agromek er den største landbrugsudstilling i Nordeuropa og et fantastisk sted til at møde mennesker fra alle lande i regionen, siger han.

 

Agromek starter tirsdag 29. november og løber til og med fredag 2. december.

Emneord Agromek 2022

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.