Er der traktorer på Agromek? Ja da, SDK tager stor, digital Case IH med

Den nye Optum 300 CVX er med hos S.D. Kjærsgaard.

CNH kommer til at stille op selv med en stand på Agromek – hverken i de blå eller røde farver.
Men det betyder ingenlunde, at man ikke kommer til at se CNH-produkter på Agromek.
Mens Skjern Maskinforretning er blandt forhandlerne med blåt udstyr, så stiller S.D. Kjærsgaard op til Agromek med egen stand med en hel del Case IH-udstyr samt diverse udstyr indenfor deres entreprenørforretning.
På Case IH-siden bliver der bl.a. fremvisning af fjorårets store lancering,  Case IH Optum 300 CVX AFS Connect, som er en traktor, der viser det nyeste indenfor digital opkobling. Systemer som i øvrigt også er på vej på den nye  Puma-serie til næste år.


Her i den lidt mindre 270-version.


Ifølge S.D. Kjærsgaard skal man også lægge mærke til den nye kabine og det nye interiør.  
Efternavnet AFS Connect hentyder til avanceret telematik, så kunden kan styre alle markdata og doseringsfiler hjemmefra kontoret, som kan sendes direkte til traktoren.
Kunden kan også vælge at få S.D. Kjærsgaard til at fjernovervåge deres traktors AFS Pro 1200 skærm via AFS Connect, som giver SDK melding om tidlige tegn på fejl på traktoren, adgang til fjernservice samt muligheden for at give råd om betjening baseret på maskindata. Alt sammen udviklet for at gøre arbejdet så nemt og problemfrit som muligt for kunderne.

Både landbrug- og entreprenørgrej med i Herning

S.D. Kjærsgaard er udover at være landets største Case IH-forhandler til landbruget også en stor aktør, når det gælder udstyr til entreprenører.

Her kan bl.a. opleves en Dieci Agri Pivot T90, som oplyses til at være klassens største knækstyrede kompakte teleskoplæsser med en standardvægt på 9.800 kg med leddeling og teleskoparm.


Her en Dieci Agri Pivot T90 præsenteret af Brian Storgaard(tv) og Andreas Pihl(th) fra S.D. Kjærsgaard.  Pressefoto

Ifølge salgschef Brian Storgaard er der en masse besøgende på Agromek til både landbrug og entreprenør-brancherne – og en hel del overlap imellem segmenterne.

- Vi ved, at landmændene slår sig op på, at de gør sig lidt i entreprenørbranchen og mange entreprenører kommer fra landbruget og har slået sine folder på Agromek i mange år og føler sig tiltrukket til messen, siger han.    

Er det et godt tidspunkt at vise maskiner frem på Agromek?

- Jeg tror, at det altid er et godt tidspunkt for landmanden. Det kommer ikke til at stå stille. Vi oplever ikke, at landmanden og entreprenørerne har slået ned. Nu hørte vi nogle forfærdelige nyheder fra OECD om økonomien. Vi er forundret over, at når vi hører vores kunder og mærker tingene, så kører der to spor med de nyheder, og vi oplever, at det stadig går frem, siger han og slår fast, at først og fremmest glæder sig til at komme ud og møde gode, eksisterende kunder og møde nye.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.