Maskinstation har alle maskiner i marken: "Vi skal have forårsarbejdet klaret på to uger"

Forårsarbejdet skal klares på 14 dage, og alt materiel er i marken hos Skamstrup Maskinstation.

Lige nu kører det hele på Skamstrup Maskinstation i Nordenskov ved Varde.

Hjemme på adressen står maskinhusene tomme. Solen skinner, og alt materiel er i marken. Der køres gylle, og der sås, pløjes og harves, så det er en lyst.

Vi har sat Torben Kamp, der er indehaver af Skamstrup Maskinstation, stævne i marken.

»I dag har vi vel 10 gyllesæt ude at køre. I år skal forårsarbejdet jo klares på 14 dage«, siger Torben Kamp, der i videoen fortæller om, hvad der er vigtigt for ham og hans maskinstation, blandt andet strategien omkring udskiftning af maskinerne.

Også på det punkt er Torben Kamp ikke helt som de andre, da han lader maskinerne blive forholdsvis gamle og med mange timer bag sig, inden de skiftes ud. Til gengæld bliver de passet og plejet grundigt undervejs.

Torben Kamp, der oprindeligt er landmand, overtog Skamstrup Maskinstation for cirka 10 år siden, og maskinstationen har nu 27 ansatte og et hav af maskiner, blandt andet 45 traktorer ialt, primært Fendt.

Læs mere om Skamstrup Maskinstation i tillægget LandbrugsAvisen Maskiner 3. maj.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.