Betalt indhold af Maskinhandler Indkøbsringen

Med Smart ploughing er zig-zag pløjning ved forageren fortid

Zig-zag mønstre efter pløjning ved forageren er et velkendt problem. Det har KUHN fundet en rigtig smart løsning på, som de løfter sløret for på Agritechnica.

Løsningen er så unik, at den forud for udstillingen er blevet tildelt en Agritechnica sølvmedalje og er med i konkurrencen om publikumsprisen for ”Machine of the year 2018”.

UNDERPLOVENE HÆVES OG SÆNKES ENKELTVIS
”Smart ploughing”, som KUHN kalder sit nye system, hæver og sænker underplovene enkeltvis. - Det styres via GPS og den hydrauliske stenudløser, der med en cylinder kan vippe underploven op og ned, forklarer produktchef hos MI, Per Rasmussen. Resultatet er snorlige linjer ved forageren, til stor glæde for både øjet og afgrøderne.
Systemet kan monteres på den nye Kuhn Vari-Master L vendeplov, der med 4-6 furer egner til de store mellemklassetraktorer op til 300 hestekræfter, oplyser Per Rasmussen. – Ploven kan arbejde on-land og alt er nyt på den, bortset fra forploven og underploven, afslører han.

SE MERE PÅ AGRITECHNICA 
Du finder den nye, smarte KUHN plov – og de danske MI medarbejdere – i hal 12 i Hannover. 

Se, hvordan ploven arbejder, på filmklippet lige her: https://youtu.be/KLldbJL9Ezs

Læs også Landbrugsavisens reportage fra den dag, de fik et smugkig på ploven i marken: http://landbrugsavisen.dk/ny-kuhn-plov-giver-snorlige-forager


Emneord Maskinhandler Indkøbsringen, pløjning

Betalt indhold af Maskinhandler Indkøbsringen

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.