Ny Land Rover testes i Afrika
Den kommende afløser for den legendariske Land Rover Defender skal efter planen blive mærkets mest hårdføre model til dato.

Som de fleste offroader-entusiaster ved, har der længe manglet en Defender i Land Rover programmet - den ikoniske firehjulstrækker, som i den første primitive version kom til verden i 1948. En afløser er på vej, og den næste Land Rover Defender testes nu i Kenya i Afrika, hvor den udsættes for alskens prøvelser. Målet er, ifølge Land Rover, at gøre den til mærkets mest hårdføre model til dato.

Når Defender lanceres senere i år har den gennemgået op mod 45.000 individuelle tests i nogle af verdens mest ekstreme klimaer. Fra 50 graders varme i ørkenen til minus 40 grader på Arktis og op til 10.000 fod i Rocky Mountains i Colorado. Og de dynamiske evner er også testet og godkendt på den berømte Nürburgring i Tyskland.

»Ud over laboratoriet-tests har vi kørt over 1,2 millioner kilometer i den nye Defender igennem alle typer terræn og i ekstremt klima for at sikre, at det er den sejete og mest kapable Land Rover, der nogensinde er produceret,« lyder det i en pressemeddelelse fra Nick Rogers, Director Group Engineering hos Jaguar Land Rover.

Ny Land Rover til pænt brugMaskiner Onsdag 6. februar 2019 · 10:21

Den nye Defender er designet og udviklet på Gaydon fabrikken i England. Produktionen kommer til at ske på producentens nye fabrik i Nitra i Slovakiet, hvor også Land Rover Discovery produceres.

Den 30. maj er det den internationale World Land Rover dag. Netop denne dato tilbage i 1948 debuterede den første Land Rover på Amsterdam Motorshow.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.