Knud Kjær Knudsen i storebrors fodspor - bygger ny svinestald

Knud Kjær Knudsen har store ambitioner. Han er i færd med at bygge en slagtesvinestald magen til den, hans storebror tog i brug forrige år.

Selv om der en god håndfuld år mellem brødrene Knud og Kim Kjær Knudsen, så holder 24-årige Knud sig ikke tilbage for sin storebror.

Kim byggede forrige år en af landets største slagtesvinestalde, og nu følger lillebror trop med byggeri af en slagtesvinestald på Bukkerupgaard, så han samlet kan komme op på 30.500 slagtesvin årligt på ejendommen.

LandbrugsAvisen interviewede for godt et år siden Knud Kjær Knudsen, da han studerede på virksomhedsleder-uddannelse. Dengang ejede han flere ejendomme, havde 900 søer og ambitioner om at overtage sin fars ejendom på sigt.

Han har ikke stået stille siden, og 18. august 2016 blev næste skridt i hans liv som svineproducent taget med første spadestik for slagtesvinestalden, som samtidig var grundlaget for hans eksamensopgave på landbrugsskolen.

Læs hele historien om Knud Kjær Knudsen og hans byggeri i LandbrugsAvisen, der udkommer i dag 12. januar. Læs som e-avis her

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle