»Landmand søger kærlighed« har succes: Ekstra landmand og flere afsnit

Den nye sæson af ’Landmand søger kærlighed’ udvider med en sjette landmand og to ekstra afsnit.

Snart kan du opleve landmænd på lyserøde skyer og med sommerfugle i maven. Frem til 1. maj, hvor optagelserne går i gang, er interesserede kvinder i gang med at skrive breve, mails og videoer til de seks landmænd, der skal være med i fjerde sæson af ’Landmand søger kærlighed’ på TV 2. Som noget nyt i år er der seks landmænd i stedet for fem og to ekstra afsnit. Det er der en særlig årsag til, fortæller tilrettelægger Christian Bjerrum Frederiksen.

»Vi har tidligere måtte klippe meget fra, og det synes vi er ærgerligt. Det er altid en balancegang, om seerne synes, det er interessant, at vi går mere i dybden, men vi har kunnet mærke en efterspørgsel på det, og det vil vi gerne opfylde,« siger han.

Den ekstra sendetid er for at give seerne mulighed for mere landmandshistorie. Christian Bjerrum Frederiksen fortæller, at de ekstra afsnit blandt andet skal handle om den del, hvor pigerne flytter hjem til landmanden. Der har kvinderne ofte noget interessant på hjertet, som seerne i år kommer til at opleve mere af.

»Det betyder, at der vil gå lidt længere tid, før man møder den sidste landmand, fordi vi generelt bruger lidt længere tid på fortællingerne,« siger han.

Den sjette landmand skal igennem det samme forløb som de andre landmænd, men han kommer til at få sit helt eget særskilte program af otte programmer. Seerne kun kan følge hans forløb på TV 2 Play. Hvem det skal være, ved de ikke endnu.

 

Kærlighed på gammeldags facon

Årets landmænd kommer udelukkende fra Jylland, men de har hver deres forskellige særpræg og interesser. Nogle er tilbageholdende og skal formentlig bruge mere tid på at lære kvinderne at kende, mens andre er mere fremadstormende og nemmere at snakke med. Samtidig arbejder nogle med f.eks. minkavl på et nedlagt landbrug i Nordjylland, mens en anden er fuldtidsansat som tankvognschauffør hos Arla. De skal alle være med til at vise et bredt billede af de danske landmænd, forklarer Christian Bjerrum Frederiksen.

Kapitalfond vil opkøbe danske landbrug: "Det er købers marked" 24. november · 07:24

»Fælles for dem alle er, at de har været ude og prøve kærligheden før på datingsites og apps, men de syntes, det var overfladisk. Så de synes det er interessant at brug mere tid på at finde den helt rigtige person på en mere gammeldags metode,« siger han.

Mere opmærksomhed fra kvindelige beundrere

Selvom det kan være svært at finde den eneste ene, har det for programmets tidligere deltagere vist sig, at de har fået mere opmærksomhed fra interesserede kvinder, efter programmet startede. Siden første sæson har i alt fem landmænd fundet kærligheden. Et af parrene, Ole og Gitte fra sæson to, er tilmed blevet gift.

»Næsten alle har fundet en kæreste efter programmerne er blevet sendt, fordi de efterfølgende har modtaget henvendelser fra interesserede kvinder. Kun to landmænd har ikke fundet kærligheden endnu,« siger han.

Jordnært uden drama

Den nye sæson vil indeholde 12 programmer. Ved sidste sæson havde programmet i gennemsnit 700.000 seere. Ifølge Christian Bjerrum Frederiksen skyldes de høje tal, at en del danskere også gerne vil se de jordnære programmer frem for kun realityprogrammer og talentshows. Der er noget unikt ved historierne om at finde den eneste ene uden drama og vilde sensationer.

»Jeg tror helt klart, at det jordnære gør noget. Samtidig tror jeg, at der i løbet af de sidste 5-10 år er mange flere, som kan se noget romantisk og spændende i at bo på landet og være landmand,« siger han.

Optagelserne til programmet starter 1. maj og vil blive vist på TV 2 omkring slutningen af august.

Du kan læse mere om landmændene på Facebook og TV 2.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu