Forbrugerne svigter de grønne køderstatninger

Kurven for salg af plantebøffer og linsepostej har lidt et knæk, men der er håb om stigning igen, siger cheføkonom. Vi knokler for at få markedsandele op, siger direktør i Danish Crown.

Et nyt marked for flere plantebaserede fødevarer har vist sig ikke at have den succes, som producenter håbede for blot fem år siden. Forbrugerne har ganske vist været nysgerrige og har prøvesmagt de nye grønne måltider, men interessen er dalende. Der er stadig fald i omsætningen af Den Grønne Slagter hos Danish Crown, og det kræver innovation at få salget af slagteriets grønne alternativ op igen, lyder det fra den største danske spiller på banen.

Andre mindre producenter kæmper også...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle