Notering halter efter: Fik andelsejerne i Danish Crown det svar, de havde brug for?

Ugen På Spidsen: Tavsheden fra Danish Crown har været larmende i forhold til grisenoteringen, der i europæisk sammenhæng klarer sig meget ringe. Bekymrende, at en stor eksportandel tilsyneladende koster så meget for selskabet, mener ugens klummeskribent på Gris.

I temmelig mange uger har jeg sammen med helt sikkert mange andre griseproducenter undret mig over, at Danish Crown har haltet så langt efter på noteringen i forhold til sine europæiske konkurrenter.

Tager man sammenligningen af europæiske grisenoteringer fra den tyske producentforening ISN, som Danske Svineproducenter er så flink at formidle hver uge, er den danske notering præcis tre kroner efter den spanske notering i indeværende uge - og det er, når der er taget højde for...

Få adgang til denne artikel

Prøv LandbrugsAvisen digitalt i 90 dage for kun 89 kr.

Oven i får du:
  • Fuld adgang til Landbrugsavisen.dk
  • E-avis hver fredag kl. 15.30
  • Daglige nyhedspodcast
  • Daglige nyhedsbreve
Download vores app på App Store og Google Play - LandbrugsMedierne
Abonnementet fortsætter til normal pris efter de første 90 dage (159 kr./md.) Ingen binding
Prøv 90 dage nu

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle