Optur for smågrise - langt under sidste års niveau

Smågrisenoteringerne stiger en smule i Danmark, men der er fortsat langt til sidste års gode priser.

Når smågrisenoteringen er under 300 kr. som det er tilfældet for puljenoteringerne i øjeblikket, er det de færreste, der kan få økonomi i produktionen.

Der er dog midt i de elendige priser set fra soholdernes side en lille opmuntring på vej. Både den beregnede notering og puljepriserne rykker sig positivt frem.

Den beregnede notering, der følger slagtesvinenoteringen, er rykket pænt frem efter den seneste tids optur for slagtesvinepriserne og lander på 328 kr. fra 322 kr. ugen før.

Puljenoteringerne går fra 280 til 290 kr. hos SPF, mens Porc-Ex har lagt en femmer på noteringen, så den lyder på 290 kr. i næste uge.

Trods de positive takter må der være flere soholdere, der ærgrer sig over, at noteringen ikke er, som de var i 2017.

I uge 34 sidste år lød den beregnede notering således på 416 kr., mens SPF og Porc-Ex havde noteringer på henholdsvis 485 og 480 kr.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle