Skal du også være en del af delle-onsdag?

Stegt flæsk med persillesovs er landets nationalret, men måske frikadeller også kunne få titlen. Et eksempel i Viborg viser, hvor populære frikadeller, der egentlig stammer fra Italien, er, skriver ugens klummeskribent på Gris.

Netop hjemvendt fra den tyske EuroTier-messe fyldt med oplevelser og indtryk var der særligt en ting, som satte nogle tanker i gang.

Restauranter er der mange af på EuroTier - rigtig mange er tyske med tysk mad, som ikke lige passer ind i min forestilling om mad. Men udenfor en af de mange udstillingshaller måtte jeg alligevel smile, da der dannede sig en pænt lang kø for at få en currywurst midt i frokostpausen. 

Så selv om tyskerne faktisk har reduceret deres forbrug af...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle