Sydjysk kvægrådgiver er årets Jerseybonde
Jens Smidt, Sagro, blev hædret på Dansk Jerseys årsmøde for sin uegennyttige indsats for dansk Jersey.

Du hare skiftet kontor, landboforening og chefer, men du er stadig den samme, sindige, kompetente, altvidende, veldokumenterede rådgiver med argumenterne og de menneskelige egenskaber på plads.

Sådan lød roserne blandt andet til Jens Smidt, kvægrådgiver hos Sagro og flerårigt medlem af det særlige rådgiverteam for Jerseykvæg.

Roserne faldt på Dansk Jerseys årsmøde, hvor formand Anders Levring udnævnte Jens Smidt som årets Jerseybonde. En titel og en hæder, som kan tildeldes enhver, som gør en ekstraordinær indsats for Jerseyracen uanset tilhørsforhold eller om man er aktiv Jerseybonde.

Video: Bo gør aflivningstruede jerseytyre til Irma-bøfferKvæg 27. august · 07:28

Formand Anders Levring påpegede blandt andet, at Jens Smidt snart i 40 år har rådgivet kvægbrugere, og at han aldrig har sagt nej til at yde en indsats for Jerseyracen eller dens kvægbrugere.

»Vi har trukket på din ekspertise ved talrige lejligheder, og du har altid leveret gode og lærerige indlæg, og du har altid fået flotte evalueringer. I Jersey-teamet er du kendt som det rolige, mandlige islæt, som fokuserer på faglighed og sikrer vidensudveksling,« lød det fra Anders Levring.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.