Verdens største husdyrmesse trodser pessimismen
Trods faldende priser og dalende investeringslyst slår EuroTier nu dørene op for fire intense messedage med 2.300 udstillere og 145.000 gæster.

Desværre har kurverne peger den forkerte vej de seneste måneder måder med faldende priser på mælk og svinekød, og derfor sidder ’muldvarpen’ godt dybt i de fleste landmænds lommer.

Med en smule nedjusterede forventninger slår EuroTier i disse minutter portene op for de første mange tusinde gæster på det 245.000 kvadratmeter store messeområde i Hannover. Når de fire intense dage er opstået på fredag ved lukketid klokken 18 ventes 145.000 husdyrproducenter fra stort set hele verden at have besøgt verdens største husdyrmesse.

Forud for messestart har arrangøren DLG (de tyske landboforeninger) modtaget 270 anmeldelser af markante nyheder og har uddelt seks guldmedaljer og 15 sølvmedaljer. EuroTier står derfor fortsat stærkt som stedet at se alt det nyeste til husdyrproduktion.

73 danske udstillere

73 danske firmaer er blandt udstillerne, og det placerer Danmark på en sjetteplads blandt de store udstillerlande med Tyskland, Holland og Frankrig som de tre største. Dermed sikres også, at tæt ved to tredjedele af udstillerne byder på løsninger, der i princippet også er interessante for danske husdyrproducenter.

I alt deltager udstillere fra 50 lande, og højdespringeren er igen Kina med i år 119 udstillere, 22 flere end forrige gang for to år siden. De kinesiske firmaer udstiller dog traditionelt relativt enkle produkter, hvad enten det gælder staldinventar eller fodertilsætningsmidler.

Stort fokus på energi

EuroTier tilbyder desuden en lang række faglige arrangementer i løbet af de fire messedage, i år med særlig fokus på kvæg og mælkeproduktion.

Sammen med EuroTier holdes også energimessen EnergyDecentral, som især er interessant for de mindre producenter af bioenergi og vedvarende energi. Men EnergyDecentral kan også være stedet at samle inspiration for mælkeproducenter med tanker om at fodre med roer. Det skyldes, at kravene til opbevaring, rensning og håndtering er stort set ens, hvadenten roerne ender i en komave eller i en reaktortank på et biogasanlæg.

EuroTier

Hannover Messegelände

11.-14. november, åbent 9:00-18:00

Entré 23 euro (svarer til 172 KR)

Se mere, køb billet og planlæg dit besøg www.eurotier.com

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.