Video: Sådan lærer du at malke på mexicansk

En række danske landmænd og medhjælpere lærte i denne uge at malke på mexicansk maner.

Det er ganske enkelt, og alle kan lære det!

Juan Quezada, direktør for sikkerhed og oplæring hos den amerikanske mælke-gigant MilkSource, har endnu ikke opgivet at lære folk at malke på mexicansk.

De godt 20 fremmødte landmænd og medarbejdere hos I/S Sønderhøjgaard ved Viborg var ingen undtagelse, og med 800 malke-trængende køer var der masser af mulighed for træning.

I videon viser Juan Quezada, hvordan man håndterer malkesættet og bliver i stand til at sætte to pattekopper på, på én gang.

Påsætningsmetoden kan spare tre sekunder pr. ko, og har man 800 køer som I/S Sønderhøjgaard kan man således spare mere end en halv time pr. malkning.

Bag træningsmøderne står de private rådgivere Christien Bas, Danace, Lene Trier, Trier Dairy Consult og Susanne Pejstrup, LeanFarming. Mødet hos I/S Sønderhøjgaard blev afholdt i samarbejde med Ans Dyrlægepraksis.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.