Største MF-forhandler: Vi hjælper gerne Hjallerup-kunder, men vi er ikke på vej til Nordjylland

Dansk Maskincenter afviser selv at være på vej til at overtage Hjallerups store område.

Pludselig er et af Danmarks største sammenhængende Massey Ferguson-områder blevet ledigt efter, at Hjallerup Maskinforretning i går begærede sig selv konkurs.

I Jylland er Dansk Maskincenter den anden store aktør indenfor mærket med forhandling i Sønderjylland og store dele af Midt-, Vest- og Østjylland.

Fra landets største rendyrkede MF-forhandler afviser adm. direktør Charlotte Villum Jensen dog, at maskinforretningen i øjeblikket er interesseret i at overtage Hjallerups store distrikt, der går fra Randers-området i syd og hele vejen op til Skagen.

"Det er absolut ikke der, hvor vi står lige nu. Vi er selv en ret ny familie(efter fusion mellem maskinforretningerne i Rimmerhus og Jelling red.), der har fokus på at få skabt endnu mere sammenhæng mellem vores egne afdelinger og forretning. Lige nu kigger vi helt konkret på, hvordan vi kan hjælpe til i nord", siger hun og oplyser, at Dansk Maskincenter netop nu er ved at sikre reservedelsforsyningen til Hjallerups fire servicepartnere, og selv vil stå klar til at hjælpe berørte landmænd, der pludselig ikke kan få den sædvanlige service på deres MF-maskiner og traktorer.

"Det er et virkelig dårligt tidspunkt, det her sker på, nu hvor der er så meget gang i landbruget. Men vi kan sige, at servicepartnerne kører videre på samme måde som før. Til alle dem der går rundt og har behov for hjælp til reparationer her og nu, så må vi sige, ring til os. Vi har også selv travlt i øjeblikket, men vi vil prøve at hjælpe alt det, vi magter her og nu og på den korte bane, indtil der kommer en blivende ting for MF i nord", siger hun.

Ligesom Hjallerup Maskinforretning bestod af fire afdelinger, så har Dansk Maskincenter i øvrigt afdelinger fire steder i Jylland, fra Toftlund i syd, over Jelling, Rimmerhus og Odder og beskæftiger 87 ansatte.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.