Video: Se kæmpestaldene ved Bregentved Gods

Åben stald for slagtesvinestaldene ved Bregentved Gods holdes om en uge. I denne video går vi tæt på byggeriet sammen med Gråkjær.

Tirsdag i næste uge bliver der formentlig et stort rykind ved et åben stald-arrangement på den sidste af fire slagtesvinestalde, som ejerne af Bregentved Gods har fået opført over det seneste halvandet år.

Gråkjær har stået for projektet, som kommer til lægge stalde til en årlig produktion af 120.000 slagtesvin, hvilket bringer Bregentved Gods op som en af landets største slagtesvineproducenter fra dag et.

I denne video kan du høre Martin Rindom, landbrugsdirektør i Gråkjær, fortælle om byggeriet og de erfaringer, som Gråkjær har gjort sig med at bygge stort.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle