500.000 kvadratmeter at boltre sig på

Hannover Messe er enorm - få et overblik over EuroTier-udstillerne.

Danske messecentre blegner en kende i forhold til de haller, som skal huse den kommende EuroTier-udstilling.

Knap 500.000 kvadratmeter er under tag i midttyske Hannover, som i en årrække har tiltrukket nogle af verdens betydeligste messer.

Hannover Messe, som er det officielle navn for messeområdet, kan også bryste sig af at have haft den største hal i verden uden indvendige, bærende spær. Det var en realitet, da hal 13 blev opført tilbage i 1990’erne.

Tilfredshed hos DLG

Hos DLG er der glæde over, at det igen i år er lykkedes at tiltrække mange og betydelige firmaer til EuroTier.

»Programmet inden for kvægområdet er større end nogensinde. De markedsledende firmaer inden for malkning og køleudstyr er med på EuroTier. Der er også mange udstillere inden for kvægavlssektoren, og særligt inden for store nationale og internationale kvægavlsorganisationer,« siger Karl Schlösser, projektleder for EuroTier.

Han bemærker endvidere, at væsentlige udstillere inden for svineområdet også er repræsenteret, og at udstillerantallet inden for foder, husdyrsundhed og veterinærmedicin er større end tidligere år.

Hannover Messe er så stor, at der ikke bliver brug for at tage alle messehaller i brug, når EuroTier løber af stablen 11. til 14. november.

I lighed med 2012-udgaven af EuroTier er der igen år åbnet for 16 haller.

Stort kvægområde

Mange af udstillingerne er fordelt på samme måde som i 2012. Kvægområdet lægger beslag på hallerne 13, 25 og 27. Desuden deles hal 12 med svin og hal 24 med EnergyDecentral. Interesserede i svin skal gå til hal 9 og hal 11, hvor der i sidstnævnte også er plads til udstillere inden for fjerkræområdet.

I hal 14 til og med hal 17 er der udstillere med færdigfoder, foderkomponenter og tilskudsfoder med relevans for alle dyrearter, mens der i en mindre del af hal 17 er udstillere inden for aquakultur.

I hal 21, 22, 23, 24 samt 26 befinder udstillere med relation til EnergyDecentral sig.

Stort udendørs

demonstrationsområde

Mellem hal 22 og 26 er der et udendørs demonstrationsareal, hvor udstillere fra EnergyDecentral giver demonstrationer af maskiner og udstyr.

I hal 23 er der udstillere inden for foderopbevaring, mølle- og blandeinstallationer samt pelletering med relevans for alle dyrearter.

I hal 24 er der maskiner og udstyr til gyllehåndtering, mens der i hal 26 er læssemaskiner, transportmaskiner og maskiner og udstyr til rengøring og desinfektion. Udstillerne i den del af hal 26 henvender sig til alle dyrearter.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle