Dansk femteplads ved superpull-stævne

Traktormagasinet TraktorTechs udsendte reporter fulgte teamet bag den danske 3,5 ton prostock-trækker Bukke Bruse til superstævne i traktortræksportens hjemland, Holland. Konkurrencen var knaldhård blandt de særligt inviterede deltagere.

Full pull's på stribe, 7.500 turbineheste på fire hjul og prestige med stort P. Den 30. udgave af Euro pæisk super-pull i Holland havde det hele.

Traktormagasinet TraktorTechs udsendte reporter fulgte det danske team bag pro stock traktoren Bukke Bruse hele vejen til det berømte indendørs stævne i traktortræksportens absolutte hjemland, Holland.

Topprofessionalisme og selvtillid prægede stemningen før under og efter konkurrencen, der var hård, og blev afgjort indenfor fem meter.

"Traktorerne i klassen ligger så tæt, at man bør være tilfreds med en plads i top fem," fortæller Jacob Jensen, der ejer Bukke Bruse.

Det var da også lige præcis den gruppe Jacob og hans over tusind røde heste nåede med i. To gange finsk kørte Valtra og to gange John Deere, en kørt af en landsmand og en kørt af en englænder, slog Jacobs Case IH MX 170 med få meter. Herudover var de fleste klasser domineret af hollændere, mens to deltagere havde taget turen fra USA.

I Læs mere ...

jom stævnet og venneflokken bag Bukke Bruse i traktormagasinet TraktorTech nr. 3/2008, der udkommer i uge 20.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle