Dansk bøfhus har succes i udlandet

Den danske bøfkæde MASH har stor succes i udlandet og udvider derfor med flere restauranter i bl.a. London og Tyskland.

Den danske restaurant MASH, som står for Modern American Steakhouse, åbnede den første restaurant i København i 2009. Siden udvidede man med en restaurant i Aarhus, og i 2012 kunne man åbne den første MASH-restaurant i London.

Det har været så stor en succes, at man nu satser på at have 2-3 restauranter i London, og et sted mellem 10-20 i Tyskland, skriver FødevareWatch.

Jesper Boelskifte, adm. direktør i Copenhagen Concepts, der ejer MASH, siger, at man nu ”er klar til at trykke på gaspedalen og lave en lidt mere aggressiv vækst på de markeder, som vi synes er interessante”.

Faktaboks

Konceptet i MASH er store bøffer af høj kvalitet. De sælger bl.a. Wagyu-kød, kød fra kornfodret amerikansk kvæg og også dry-aged kød fra Danmark.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle