Dansk fodertilsætning vinder spansk pris

Produktet InflaMove får pris for "!Technical Improvement" på landbrugsmessen Figan i Spanien.

Virksomheden R2 Agro har med deres fodertilsætning InflaMove netop vundet en pris på den spanske landbrugsmesse Figan i Zaragoza i Spanien.

Det fortæller R2 Agro i en pressemeddelelse.

På Figan vandt InflaMove prisen i kategorien "Technical Improvement". Samme produkt har tidligere også fået international anerkendelse på World Poultry Congress.

”Det var helt fantastisk at stå på scenen i tirsdags og modtage denne anerkendelse. Vi var oppe imod de helt store internationale spillere”, udtaler en stolt head of sales hos R2 Agro, Jesper Møller Nielsen.
 
R2 Agro oplyser, at InflaMove består af udvalgte plante-, urte- og frugtekstrakter, alle af naturlig oprindelse.

Ifølge R2 Agro har produktet følgende egenskaber:

  • Stærk antibakteriel effekt
  • Virker produktionsfremmende, og øger foderoptagelsen på baggrund af en forbedret mave-/tarmsundhed
  • Viser imponerende resultatet for kyllinger og smågrise: Flere forsøg har vist 15 procent øget foderoptagelse for kyllinger i den første leveuge. Forsøg har vist 6 procent lavere foderforbrug for svin. Forsøg har vist 5 procent øget daglig tilvækst for svin.
     

Dr. Joaquin Olona Blasco, Consejero de Agricultura, Ganadeira y Medio Ambeinte, Gobierno de Aragon og Jesper Møller Nielsen, head of sales, R2 Agro.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle