Kæmpe årsmøde hos svinedyrlæger har få ledige pladser
Danvets årsmøde tiltrækker omkring 600 deltagere - fortsat få ledige pladser til mødet, der afholdes på fredag.

Danvets årsmøde, der traditionen tro finder sted på Pejsegården i Brædstrup på fredag, er et overflødighedshorn af indlæg fra både dyrlæger, rådgivere, firmaer og svineproducenter.

Årsmødet tiltrækker i omegnen af 600 deltagere, og det er fortsat muligt at få plads - ifølge Danvets hjemmeside, danvet.com, er der stadig få ledige pladser.

Igen i år har Danvet valgt at køre med to parallelle foredragsspor, og så er der fortsat en foredragsrække på engelsk, som omhandler grundliggende forhold i svineproduktionen og som særligt appellerer udenlandske medarbejdere.

Blandt emnerne i år er fravænning uden brug af zink, smittebeskyttelse, nyeste viden om PRRS, MRSA, luftvejslidelser i farestalden, pattegriseoverlevelse, hyppigste velfærdsfejl, fodring af diegivende søer, klimagrise; opstart og håndtering af diarre samt produktion uden antibiotika.

Yderligere oplysninger om årsmødet kan findes på danvet.com.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle