Nonbo om nej til udvidelse: Vi kan ikke nægte landmanden hans rettigheder

Der er ingen saglige argumenter for at stemme nej til at lade Søren Hansen udvide, siger V-politikeren Karsten Nonbo.

Det overrasker Venstre-politikeren Karsten Nonbo, der sidder i teknikudvalget i Næstved Kommune, at udvalget har vendt tomlen ned til Søren Hansens udvidelses-ansøgning.

”Jeg er meget overrasket. Hvis der er stillet nogle vilkår op fra kommunens side, og landmanden har opfyldt disse, så mener jeg, at politikerne ikke har ret til at sige nej,” siger Karsten Nonbo, der også er kendt som medlem af Folketinget.

82 naboer har sendt et åbent protestbrev. Hvorfor bakker du op om Søren Hansen?

”Det er fordi, vi ikke har flertalsdiktatur. Vi har et demokrati, og dér har vi love, cirkulære og retningslinjer. Så mener jeg ikke, vi kan stemme ham hjem, når han opfylder disse,” siger Karsten Nonbo.

Karsten Nonbo er pessimist, eftersom tre socialdemokrater og en DF-politiker har stemt udvidelsen ned i teknikudvalget.

Sagen skal tages op af byrådet d. 24. februar. Karsten Nonbo sætter sin lid til borgmesteren, Carsten Rasmussen (S), som han allerede har talt med.

”Vi har en borgmester, der gerne vil være erhvervsvenlig. I samtlige de taler, han har holdt, har jeg ikke hørt andet. Det er bare de taler, der skal udleves i praksis,” siger Karsten Nonbo.

Carsten Rasmussen gav ikke løfter til Karsten Nonbo. Men han ville heller ikke afvise at lytte til argumenterne.

”Han har vist før, at han ikke er bleg for at lytte til et godt argument,” siger Karsten Nonbo.

”Der er ikke noget sagligt belæg for at sige nej. Så vil jeg håbe, at det bliver et ja,” siger Venstre-politikeren.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle