Sådan styrker du salg af dyrevelfærd
Bliv klogere på dyrevelfærd.

Tirsdag den 3. marts 2020 afholder KU et arrangement, hvor resultater fra to samfundsvidenskabelige forskningsprojekter vil blive præsenteret og diskuteret.

Forskningsprojekterne, der bliver præsenteret til arrangementet, belyser mulighederne for at styrke salget af velfærdsproduceret svinekød her hjemme og i udlandet.

Det ene projekt sammenligner dyrevelfærd på tværs af Danmark, Sverige, Tyskland, Holland og Storbritannien. Landene sammenlignes på baggrund af deres nationale lovgivninger og markedsandelene for de forskellige markedsdrevne initiativer for henholdsvis svinekød og kyllingekød.

Det andet projekt belyser mulighederne for at udvikle lønsom indendørs produktion af svinekød med særlig fokus på dyrevelfærd.

Lokation: Arrangementet foregår i KU’s lokaler på Frederiksberg

LÆS MERE OM ARRANGEMENTET OG TILMELD DIG

Faktaboks

Tirsdag den 3. marts 2020

kl. 9.30-15.30

A1-01.01 Festauditoriet

Bülowsvej 17 Frederiksberg Campus Københavns Universitet

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle