Smågrise: Beregnet notering i ny fremgang - puljepriserne går ned
Beregnet notering for smågrise stiger med yderligere tre kr. og rammer nyt rekordniveau, mens puljepriserne er faldet lidt tilbage.

Smågrise fortsætter med at være i høj kurs.

Mens den beregnede notering har haltet efter puljenoteringen den seneste tid, så er den ved at indhente noget af forskellen i forhold til puljenoteringerne.

Den beregnede notering for smågrise fortsætter med langsomme skridt opturen til nu 449 kr. Det er en fremgang på tre kr. i forhold til ugen før - og et niveau, som ikke tidligere er registreret i arkivet over noteringen hos Seges Svineproduktion. Tilbage i sensommeren 2013 var der også en pristop, men da var topniveauet på 444 kr.

Rekordpriser for smågrise holder endnuSvin 12. juni · 11:42

For puljenoteringerne ser situationen anderledes ud. Her er priserne faldet en smule tilbage i forhold til årets højeste niveauer.

Porc Ex-puljenoteringen toppede for seks uger siden og er faldet i alt 35 kr. tilbage til 540 kr. SPF-puljeprisen har haft en knap så høj pristop på 550 kr. og er først i denne uge faldet med 15 kr. til 535 kr.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle