Danish Agro: Vi er klar til at rette op på fejl i sække

Danish Agro er klar til at rette op på fejl, hvis kunder ikke har fået den korrekte mængde gødning, siger direktør Henning Fogh, Danish Agro.

Jysk Landbrugsrådgivning har idag kritiseret, at en kontrolvejning af 90 gødningssække fra Danish Agro hos kongelig vejer har vist, at der manglede gødning i de vejede sække.

Direktør i Danish Agro, Henning Fogh, slår fast at kunderne selvfølgelig skal have de varer, de har krav på:

”Jeg vil gerne starte med at slå fast, at vores kunder naturligvis har krav på varer i den korrekte mængde, når de handler med Danish Agro. Hvis de ikke har fået det, skal der naturligvis rettes op på den eventuelle fejl, der er sket.

Al gødning fra Danish Agro bliver vejet på certificerede vægte, som senest er blevet kalibreret i begyndelsen af februar i år. På baggrund af kritikken vil vi naturligvis sammen med vores vægt-leverandør endnu engang sikre os, at der ikke er fejl i vores udstyr,” siger Henning Fogh. 

Ni landbrug går sammen om gårdbiogas-finansiering 9. december · 10:30

Han er uforstående overfor, at Jysk Landbrugsrådgivning i deres kritik indikerer, at der er tale om et ”generelt problem”, som Danish Agro ”ikke tager seriøst”.

"Det kan jeg slet ikke genkende. Som andelsejet selskab har vi absolut ingen interesse i, at forsøge at snyde vores kunder og ejere. Det giver ingen mening.

Vi har hele tiden tilbudt, at der ved tvivlsspørgsmål kunne foretages kontrolvejning af det leverede gødning, hvor vi naturligvis kompenserer for eventuel manglende mængde. Det er fast praksis.

Denne kontrolvejning skal naturligvis foretages enten på vores certificerede vægte eller hos kongelig vejer. Vi kan ikke basere kompensation for noget, hvis det baserer sig på vejning med vægte, som landboforeningskonsulenter har med rundt til de enkelte landbrug," siger Henning Fogh.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu