»Agromek er et rigtig godt sted at mødes med sine kunder«

Maskinimportør satser med ekstra stor stand.

Hvorfor gør I det?

Pelle Riber: »Ja, vi vil gerne kunne vise alle produkterne frem, og så går det bare ikke med en stand, hvor de besøgende skal kante sig rundt mellem maskinerne. Vi vil også gerne udstråle professionalisme med en lidt større stand og vise, at vi virkelig vil det her. Vi bruger ikke så mange penge på reklamer, men vælger så et gøre mere ud af Agromek«. Jørn Riber: »Det er også sket enkelte ændringer med firmaet siden forrige Agromek, hvor jeg er blevet eneejer, og hvor vi er skiftet fra at være et I/S til at være et A/S. Det handler også om kundepleje. Jeg glæder mig voldsomt til Agromek i år. Så kan Pelle snakke med de nye kunder, mens jeg drikker kaffe med alle de gamle kunder. Agromek er et rigtig godt sted at mødes med sine kunder«.

I er glade for Teagle. Ikke bare for produkterne, men også for samarbejdet?

JR: »Det er samme koncept som os. De har kun få maskiner. Teagle er grundlagt af landmænd og er stadig i familieeje. For dem og for os er en strømaskine ikke bare en strømaskine. Der bliver hele tiden udviklet og forbedret, og når de mener, at maskinerne er ved at være stærke nok, lægger de lige ti procent ekstra slidstyrke oveni. Vi mener, det er markedets bedste strømaskiner, men det er så heller ikke de billigste«.

Den filosofi om slidstyrke går også igen i jeres egen produktion af blokudtagere?

PR: »Man skal huske på, at det er maskiner, der skal køre hver dag. Vi har blokudtagere fra 2002, der stadig kører hver dag«. JR: »Vi har ingen ingeniører ansat til at hjælpe os med at spare penge ved at reducere på kvaliteten. Vi vil bare ikke have dårlig omtale, for vi lever 100 procent af vores ry. Desuden sælger vi næsten ingen strømaskiner uden at have demonstreret dem først. Det har den fordel, at så kender vi kunden og hans forhold og kan derfor meget bedre rådgive ham«.

I har nogenlunde haft samme størrelse altid her i lokalerne i Nordenskov?

PR: »Vi får lavet nogle dele ude i byen, men vi tegner og samler alt selv her. Vi kunne godt bruge et par hænder ekstra, men der er to ting i det. Dels kan vi ikke være mere end fem-seks mand her. Dels vil vi ikke være så store, at vi ikke går rundt i arbejdstøj til daglig«. JR: »Men på Agromek skal vi nok trække i det pæne tøj!«

Faktaboks

Ribers 
Maskinimport

  • Stiftet 2000 af Jørn Riber. Drevet som et I/S 2006-2017, hvor Jørn Riber købte sin makker ud og ændrede selskabsformen til A/S.
  • Hovedaktiviteterne er import og forhandling af Teagles strømaskiner og produktion og forhandling af egne Rimach-blokudtagere samt enkelte andre redskaber.
  • Udlejer også udstyr.
  • Sønnen Pelle er nu på vej ind i firmaet.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle