5.000 kr. for et navn til nordisk avlsselskab

Når rådhusklokkerne slår for sidste gang i år 2006, skal navnet på et nyt fælles avlsselskab med rødder i Dansire og Svensk Avel se dagens lys. Endnu er navnet på det nye avlsselskab ikke i hus, og derfor udlodder Dansire og Svensk Avel nu 5.000 danske kr. til den person, der kan finde på et godt velklingende navn, som kan få placeret avlsselskabet i bevidstheden hos kunderne - ikke bare i Skandinavien, men også i resten af verden.

Indtil nu har fusionen lystret navnet »SweDane«, men det navn er allerede brugt i andre sammenhænge, og det klinger ikke så godt, når man gerne vil holde døren åben for andre landes avlsselskaber i Norden, eksempelvis Finland. Og ikke nok med at navnet skal dække over et fælles nordisk samarbejde, det skal altså også lige dække over aktiviteterne internationalt.

Nu er det så op til medlemmer af Dansire og Svensk Avel og andre med idérigdom at forfatte det, som bliver fremtidens avsselskab i Norden. Forslag skal sendes til Dansire i Assentoft inden 1. september 2007.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle