Agrolux bliver til Kongskilde

Plove under Kongskilde-navnet introduceres i Danmark, og Agrolux-plovene forsvinder.

Kongskilde tager næste skridt i udrulningen af virksomhedens »One Brand«-strategi, som går ud på at fokusere på Kongskilde-navnet. Plove under Kongskilde-navnet introduceres nu på det danske marked, og det betyder, at Agrolux-plovene forsvinder fra det danske marked.

Agrolux ejes af Kongskilde, og plovene produceres på virksomhedens svenske fabrik i Överum.

Derfor opsiger Kongskilde Industries A/S også samarbejdet med Flex Trading A/S, der gennem mange år har markedsført Agrolux-ploven i Danmark.

»Det er vigtigt for Kongskilde at styrke markedsføringen med vores One Brand-strategi, og derfor tager vi nu næste skridt, hvor vi introducerer Kongskilde-plove på det danske marked,« siger Tommy Overby, salgschef for Kongskilde i Danmark.

I praksis stopper salget af Agrolux med udgangen af året, men Flex Trading fortsætter med at kunne levere Agrolux slid- og reservedele i hele 2016.

Tommy Overby lægger ikke skjul på, at Kongskilde meget gerne fortsætter samarbejdet med Agrolux-forhandlerne. Han understreger, at Kongskilde nu går i dialog med dem om et fremtidigt samarbejde omkring forhandling af virksomhedens produkter.

Fremover markedsfører Kongskilde Industries deres plovprogram under Kongskilde-brandet. Överum nyder en særstatus på det danske marked, og derfor fortsætter dette brand sideløbende i Danmark.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle