Grene vil udvide og udvikle

Reservedelsgrossisten Grene Danmark er nu klar med ny ledelse og vokseværk efter fusionen med hollandske Kramp.

Skjernvirksomheden Grene Danmark høster nu frugterne af fusionen med den hollandske grossist Kramp i 2013 og har fået nyt ledelsesteam.

1. august tiltrådte Allan Pedersen på posten som salgsdirektør. Han skal sammen med nordisk logistikdirektør i Grene-koncernen Birgitte Kloster udgøre ledelsen i Grene Danmark.

»Fusionen gør os til Europas største grossist med et net af lagre med produkter, som kan hentes på tværs af Europa. Det betyder flere valgmuligheder for vores kunder og større bredde i produktsortimentet,« fortæller Birgitte Kloster.

Allan Pedersen, som kommer fra en stilling som salgsdirektør i Sanistål, peger på, at med hollandske Kramp i ryggen har Grene Danmark gode forudsætninger for at skabe vækst. Han håber også på flere arbejdspladser.

» I dag er vi en del af en stærk global virksomhed, der har samme værdier som os. Konkret betyder det, at vi kan forsætte med at yde markedsledende service, og at vi på få år har mangedoblet sortimentet til nu over 700.000 varenumre,« siger Allan Pedersen,

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle