Inddrager medarbejderne i det hele

Hvis medarbejderne er glade for at gå på arbejde, smitter det af på produktiviteten.

Ole Larsen inddrager sine medarbejdere i beslutninger på bedriften, og han gør det langt mere end de fleste. Så på det punkt er han en spydspids blandt landmænd i det østjyske, mener hans økonomikonsulent, Jesper Jensen, LRØ.

Og i og med, at medarbejderne bliver inddraget i så høj grad, får de arbejdsglæde og tager ansvar, og det øger produktiviteten.

»Man kan aflæse det både på medarbejderes sygefravær og direkte på produktionsresultaterne og økonomien, når en bedrift er drevet på den rigtige måde,« siger han.

Samtidig frigiver det kræfter, så Ole Larsen kan kaste sig over nye projekter og være spydspids på andre områder. Det er blandt andet derfor, han har haft muligheden for og overblikket til at investere i en halmpillepresser.

»Det gør ham til en spydspids både inden for energi og inden for det med at strø i staldene,« siger Jesper Jensen, der nævner det som eksempel på, at Ole Larsen er god til at tænke nye tanker hele tiden.

Meget udadvendt

Endelig peger Jesper Jensen på, at det også gør Ole Larsen til en spydspids, at han er åben og står frem og fortæller om sine tankerHan involverer sig eksempelvis i økonomiudvalget i LRØ, og det undrer ikke Jesper Jensen, at han også var en af de landmænd, der holdt indlæg på svinekongressen forleden.

»Han er meget udadvendt og gør et stort arbejde for foreningen,« siger han.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle