ISI Food Protection er landet i et smørhul af inspiration og udvikling

»Vi har løftet os efter indflytningen på Agro Food Park,« siger dr. Dieter Elsser-Gravesen.

Sikkerhed over for mikroorganismer i fødevarer og fødevarers holdbarhed udgør de to hovedaktiviteter for firmaet ISI Food Protection, der flyttede ind på Agro Food Park i 2013.

»Det har været fantastisk positivt, vi har løftet os - ikke mindst i det seneste halve år,« siger Dieter Elsser-Gravesen, der har stiftet firmaet sammen med sin kone, Anne Elsser-Gravesen.

De fremhæver inspirationen fra kolleger og kommunikationsnetværket som et unikt brændstof til udvikling. ISI har i dag flertallet af sine kunder i udlandet, men firmaet har allerede truffet aftale om fremtidigt samarbejde med Arla, der er på vej med sit globale innovationscenter til åbning i 2016.

ISI Food Protection er etableret i 2010 og tæller ni medarbejdere, som forsker i og rådgiver fødevarefirmaer om, hvordan man bedst beskytter fødevarer mod skadelige mikroorganismer - for eksempel de sundhedsfarlige bakterier salmonella og campylobacter.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle