Michelin-stjerner vigtige for L&F

Når danske restauranter i næste uge får tildelt michelinstjerner, er Landbrug & Fødevarer for første gang partnere på uddelingen.

København er værtsby for offentligørelsen af den nordiske michelinguide 2018 på mandag, og Landbrug & Fødevarer er hovedsponsor på arrangemenet.

Selvom det kun er en lille del af de danske landmænd, der leverer til michelinrestauranterne, så mener L&F, at partnerskabet kan øge stoltheden omkring dansk landbrug herhjemme over hele linjen.

»At Danmark er det nordiske land med flest michelinstjerner skyldes i høj grad de produkter vores landmænd leverer,« lyder det fra organisationen.

Der er ikke noget direkte økonomisk incitament til partnerskabet, men målet er, at det skal gavne både danske forbrugere og landmænds syn på branchen herhjemme.

»Danske produkter er meget højt renommerede internationalt, det gælder også produkterne fra dem, der ikke leverer til toprestauranter. Ved at sponsorere uddelingen ønsker vi, at bidrage til en stærkere fællesskabsfølelse i dansk landbrug.«

Faktaboks

Restauranter 
og bageri

  • Christian Puglisi ejer de københavnske restauranter Relæ, Bæst, Manfreds og det kombinerede spisested og bageri Mirabelle, der alle arbejder med økologi, mindsket madspild og ansvarligt forbrug af lokale produkter.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle