Mit landbrug, vores fremtid

Nu er der endeligt kommet en kampagne der informere den danske befolkning, om hvad der foregår i landbruget. Vi skal ikke være bange for at stå frem, og være stolte af vores erhverv.

Vær imødekommende for selv de mest kritiske, selv Anima som bragte billeder af døde grise skal blive ved med at være velkomne i vores stalde. L&F´s kampagne kan ikke stå alene, vi skal støtte op og vise bedriften frem, vi skal være ærlige omkring hvorfor problemerne er der og hvad vi ser som løsninger.

Vær klar på at tage den positive debat med den negative dansker.

142.000 danskere var ude og se køerne danse i 22. april, dette er noget af den bedste reklame for dansk landbrug. Det er en dag hvor der bliver svaret på alle de spørgsmål som danskerne måtte have.

Havde disse danskere været ude og se en svinestald og var blevet informeret om forholdene, ville de jo godt være klar over, at den avisartikel der siger at smågrise i dansk landbrug går under kummerlige forhold, er en gang opreklameret ævl.

Dette er en opfordring til alle danske landmænd om at være mere åbne omkring deres bedrift, grise som køer, hvis der kommer en og banker på døren, så aftal en dag vedkommende kan komme forbi og blive vist rundt.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle