Rådgivning er for dyr for os

Jakob Ravn har tidligere brugt den lokale landboforenings rådgivning, men har valgt den fra pga. for høje priser. Generelt er der stor utilfredshed med priserne, viser undersøgelse.

Deltidslandmændene er vældig tilfredse med rådgivningen, som de ikke vil undvære - men den er gennem- gående alt for dyr, tilføjer mange.

Sådan kan resultatet af den netop gennemførte undersøgelse sammenfattes.

Tilfredse, men...

23 pct. svarede »meget tilfreds« ud af de 1.183, der svarede på spørgsmålet i undersøgelsen. 62 procent svarede, de var »tilfredse« - altså i alt imponerende 85 procent tilfredse kunder i rådgivningens butik.

Tilfredsheden gælder dog ikke prisen. I de over 80 kommentarer, vi fik som supplement til spørgsmålet, var der flere kradse kommentarer, som for eksempel:

»Dygtige folk, men for dyrt«. »Indrettet til storlandbrug«. »For dyr, kun i nødstilfælde bruger jeg den til regnskab«. »De skriver godt nok store regninger«. »Prisen er for høj, så et andet selskab er kommet ind«. »Jeg er tilfreds, men det er dyrt«. »Uhørt høje timepriser«. »Værdien af råd kan ikke modsvare udgiften til konsulenten«.

Har skiftet

Deltidslandmand Jakob Ravn, Thorsø, har tidligere brugt landboforeningens rådgivning, men han er for et par år siden gået over til et privat selskab.

»Jeg synes simpelten, det var blevet for dyrt, når jeg nu har en mindre besætning«, siger Jakob Ravn, der har 25 køer, er meget aktiv inden for limousineavl og har arbejdet fuld tid som produktionschef ved siden af bedriften.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle